Albóndigas a mi manera

Albóndigas a mi manera

Hey everyone, hope you are having an amazing day today. Today, we're going to make a distinctive dish, Albóndigas a mi manera. It is one of my favorites food recipes. For mine, I'm gonna make it a little bit unique. This will be really delicious.

Albóndigas a mi manera is one of the most favored of recent trending meals on earth. It is simple, it's quick, it tastes yummy. It's appreciated by millions daily. They are fine and they look wonderful. Albóndigas a mi manera is something which I've loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Albóndigas a mi manera, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas a mi manera delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Albóndigas a mi manera is 3/4 personas. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Albóndigas a mi manera estimated approx 1 hora.

To begin with this recipe, we have to prepare a few components. You can have Albóndigas a mi manera using 18 ingredients and 7 steps. Here is how you can achieve it.

Hola chefs de vuestra casa! Hoy comparto una receta que todos hemos comido alguna vez, en distintas recetas y distintas variedades. Albóndigas, con un buen sofrito como base de la salsa, que en cada casa se hacen y saben de una forma distinta. Aquí os dejo las que hago en mi casa, a mi manera.

Si os decidís por hacerlas, contarme qué os parece!!

Ingredients and spices that need to be Prepare to make Albóndigas a mi manera:

  1. 500 gr carne picada mixta
  2. 2 ajos
  3. 1 pizca perejil
  4. 1-2 zanahorias
  5. 1 pimentón verde
  6. 1 huevo
  7. 100 ml cerveza (aprox)
  8. Ras el hanout o curry
  9. Pan rallado
  10. 1 cebolla medianita
  11. 1 tomate
  12. 1 cucharadita harina
  13. Vino blanco
  14. 1/2 pastilla carne o de pollo
  15. Agua
  16. Pimienta negra
  17. Tomillo
  18. Sal

Steps to make to make Albóndigas a mi manera

  1. Pongo la carne en un bol y le añado dos ajos troceados finitos y mezclo. Cojo la mitad de un pimiento verde hermoso y la mitad de una zanahoria, los corto finitos y los echo a la carne.
  2. A continuación echo un huevo, mezclo y añado un buen chorro de cerveza y lo integro. Le añado al gusto Ra's el hanout, o si no tenemos, vale también el curry, sal, pimienta y tomillo al gusto. Y para que no se quede demasiado blanda la mezcla, añado pan rallado en pocas cantidades, hasta que llegue a la textura que quiero. Te recomiendo que dejes la mezcla más bien blandita y así, al hacerlo, quedará muy tierna.
  3. Con una cuchara, cojo pequeñas porciones de carne y las redondeo para formar las albóndigas. Yo en este caso, en lugar de pasarlo por harina, lo que he hecho es pasarlas por el pan rallado y así lo aprovecho. A continuación, las hago en la sartén, con aceite de oliva, a fuego medio y las reservo.
  4. En una sartén aparte, pongo una parte del aceite que he usado para freír las albóndigas y frío el pimiento verde que me queda, la zanahoria y la cebolla, cortados muy pequeñitos. Cuando estén bien sofritos, echaré el tomate rallado.
  5. Una vez añadido el tomate cuando veo que el sofrito está blandito y con buen color, le echo media pastilla de caldo y una cucharada rasa de harina y remuevo hasta que se integre. Una vez integrado, añado un buen chorro de vino blanco, como medio vaso o un poco más. Yo le he echado un Verdejo y te recomiendo que uses un buen vino. Tu guiso lo agradecerá.
  6. Cuando el alcohol del vino ha evaporado, le añado un vaso de agua grande, remuevo bien y acomodo las albóndigas que tenía reservadas de manera que queden cubiertas o casi cubiertas. Y lo dejo cocer a fuego medio unos 15/20 minutos.
  7. Pasado el tiempo de cocción, apago el fuego y dejo que se asiente durante unos minutos, para que la salsa termine de coger textura y sirvo. Yo lo he acompañado con una ensalada ligera, pero también puedes acompañarlo con unas patatas fritas.

    Buen provecho!!!

As your experience as well as self-confidence expands, you will find that you have more natural control over your diet and also adjust your diet plan to your individual tastes gradually. Whether you want to offer a dish that utilizes fewer or more active ingredients or is a little more or less spicy, you can make straightforward changes to accomplish this objective. In other words, begin making your dishes on schedule. As for standard cooking skills for beginners you do not need to discover them however only if you grasp some easy food preparation strategies.

This isn't a total guide to quick as well as easy lunch dishes however its great food for thought. With any luck this will obtain your innovative juices moving so you can prepare delicious dishes for your family without doing a lot of heavy meals on your trip.

So that is going to wrap this up with this special food Steps to Prepare Speedy Albóndigas a mi manera. Thanks so much for reading. I am confident that you will make this at home. There is gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page in your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

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