Berenjenas rellenas de carne picada y champiñones

Berenjenas rellenas de carne picada y champiñones

Hey everyone, it's Drew, welcome to our recipe page. Today, we're going to make a special dish, Berenjenas rellenas de carne picada y champiñones. One of my favorites. This time, I am going to make it a bit tasty. This will be really delicious.

Berenjenas rellenas de carne picada y champiñones is one of the most favored of current trending meals in the world. It is easy, it is quick, it tastes delicious. It is enjoyed by millions every day. They are fine and they look fantastic. Berenjenas rellenas de carne picada y champiñones is something which I have loved my whole life.

Many things affect the quality of taste from Berenjenas rellenas de carne picada y champiñones, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Berenjenas rellenas de carne picada y champiñones delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Berenjenas rellenas de carne picada y champiñones is 2 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Berenjenas rellenas de carne picada y champiñones estimated approx 50 minutos.

To begin with this particular recipe, we must prepare a few components. You can have Berenjenas rellenas de carne picada y champiñones using 8 ingredients and 11 steps. Here is how you can achieve it.

Estas berenjenas no llevan bechamel, y están exquisitas.

Ingredients and spices that need to be Prepare to make Berenjenas rellenas de carne picada y champiñones:

  1. 2 berenjenas (unos 350 gramos cada una)
  2. 300 gramos carne picada
  3. 125 gramos champiñones
  4. 1/2 cebolla grande
  5. 1 pimiento verde tipo italiano
  6. 100 gramos tomate frito
  7. 100 gramos queso rallado para gratinar en el horno
  8. Aceite de oliva, sal y pimienta negra

Instructions to make to make Berenjenas rellenas de carne picada y champiñones

  1. Pon a calentar el horno a 180ºC. Corta las berenjenas en dos mitades a lo largo y con un cuchillo haz cortes profundos en su carne. Haz los cortes a lo largo y lo ancho pero sin romper la piel de la berenjena. Pon las cuatro mitades en la bandeja de horno (con la piel para abajo), añade un poco de sal a cada mitad y un chorro generoso de aceite. Mete en el horno y deja que se hagan durante 30 minutos.
  2. Limpia los champiñones, pícalos finamente y reserva.
  3. Pica la cebolla muy fina. En una sartén pon 8 cucharadas de aceite de oliva añade la cebolla y media cucharada pequeña de sal. Sofríe la cebolla durante 5 minutos.
  4. Mientra se fríe, lavamos el trozo de pimiento verde y lo picamos muy fino. Pasados los cinco minutos añadimos el pimiento a la sartén con la cebolla y dejamos 5 minutos más.
  5. Luego añade los champiñones que habíamos picado y deja que se hagan durante 10 minutos.
  6. Ahora cogemos la carne picada cuando las verduras estén listas añade la añadimos y con una cuchara de madera vamos desmenuzándola mientras se hace (así evitas que se queden trozos muy gordos sin separar de carne picada). Añade otra pizca de sal y deja al fuego 10 minutos.
  7. Cuando las berenjenas estén listas las sacamos del horno, con cuidado de no quemarte saca toda la carne de las berenjenas con la ayuda de un cuchillo o cuchara y con mucho cuidado de no romper la piel de las berenjenas pues no servirán de base.Pica bien toda la carne de la berenjena y la añadimos a la sartén de la verdura y carne. Añade también la salsa de tomate(tomate frito). Deja todo 5 minutos al fuego junto con todo lo demás.
  8. Pasado este tiempo apaga el fuego, añade un poco pimienta negra.
  9. Rellena las pieles de berenjena con la mezcla, reparte por encima el queso rallado para gratinar.
  10. Mete al horno y déjalas durante 10 minutos a 180ºC (si el horno sigue caliente de antes baja la temperatura a 120ºC) para que el queso se gratine.
  11. Y emplatamos!!!

As your experience as well as self-confidence expands, you will locate that you have extra natural control over your diet as well as adjust your diet plan to your individual tastes over time. Whether you wish to serve a recipe that makes use of less or more active ingredients or is a little bit more or less hot, you can make easy adjustments to accomplish this goal. To put it simply, begin making your recipes on time. When it comes to basic cooking skills for novices you don't need to learn them yet only if you grasp some easy food preparation strategies.

This isn't a complete overview to quick and also very easy lunch dishes but its great something to chew on. Hopefully this will obtain your imaginative juices streaming so you can prepare scrumptious dishes for your family members without doing too many square meals on your journey.

So that is going to wrap it up for this special food Recipe of Speedy Berenjenas rellenas de carne picada y champiñones. Thank you very much for reading. I'm confident you will make this at home. There's gonna be more interesting food at home recipes coming up. Remember to bookmark this page on your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Albóndigas con salsa de chocolate

Pastel de patata y carne picada

Albóndigas 🍽