Albóndigas caseras de carne 😋

Albóndigas caseras de carne 😋

Hello everybody, I hope you're having an incredible day today. Today, I will show you a way to prepare a special dish, Albóndigas caseras de carne 😋. It is one of my favorites food recipes. This time, I am going to make it a little bit tasty. This will be really delicious.

Albóndigas caseras de carne 😋 is one of the most popular of recent trending foods in the world. It is easy, it's fast, it tastes delicious. It is appreciated by millions every day. Albóndigas caseras de carne 😋 is something which I have loved my entire life. They are nice and they look wonderful.

Many things affect the quality of taste from Albóndigas caseras de carne 😋, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas caseras de carne 😋 delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Albóndigas caseras de carne 😋 is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Albóndigas caseras de carne 😋 estimated approx 1h 15 min.

To begin with this recipe, we must prepare a few components. You can cook Albóndigas caseras de carne 😋 using 16 ingredients and 5 steps. Here is how you can achieve it.

Las bolitas de carne existen desde épocas inmemoriales, por lo que determinar un origen preciso o un creador con nombre y apellidos es prácticamente imposible.

La "albóndiga" es un término que proviene del árabe (Al-bunduqa) y significa bola de carne.Fueron los árabes 🇦🇪 los que enseñaron a los europeos a preparar estos deliciosos guisos en forma de bola de carne.

Aunque son menos comunes, también las podemos encontrar y preparar de pescado, marisco y las vegetarianas (muy ricas estas últimas también)

Ingredients and spices that need to be Get to make Albóndigas caseras de carne 😋:

  1. Albóndigas
  2. 500 gr carne molida de vaca
  3. Al gusto Ajo
  4. Al gusto Pimienta negra
  5. Al gusto Sal (opcional, sustituible por jengibre)
  6. Al gusto Perejil
  7. 1 Huevo
  8. Pan rallado
  9. Harina
  10. Salsa
  11. 1 Pimiento verde
  12. 1 Pimiento rojo
  13. 1 cebolla
  14. Al gusto Aceite de oliva
  15. 300 gr Tomate triturado
  16. Al gusto Vino blanco

Instructions to make to make Albóndigas caseras de carne 😋

  1. En primer lugar preparamos la carne un par de horas antes para que coja sabor.
    Lo haremos de la siguiente forma:
    Añadiendo perejil bien picado, dos dientes de ajo bien picados, unas buenas vueltas de pimienta negra, sal (o jengibre), un huevo y un poco de pan rallado (sin pasarnos que es solo para poder compactar la carne), mezclamos bien la carne y todos los ingredientes y lo metemos en la nevera.
  2. Una vez y la carne coja el sabor del ajo, perejil, etc... Haremos unas bolas con la carne. Ni muy grande, ni muy pequeñas. (A mi de 500 gr me salen aproximadamente 16, 4pp, 2 raciones para cada una). Una vez y tengamos todas las bolas las pasamos por una pequeña capa de harina y pasamos a dorarlas en un sartén o un caldero con unas 4-5 cucharadas de aceite. Una vez ya estén todas doradas por todas sus partes, las reservamos en un plato con una servilleta para que escurran (OJO, NO HAY QUE Freír)
  3. Una vez y tengamos la parte que más trabajo nos da, pasaremos a hacer la rica salsa. En el mismo caldero en el que marcamos las albóndigas, aprovechando el aceite, pondremos picado, un pimiento rojo, uno verde y una cebolla. Cuando esté todo pochado, con cuidado de que no se dore, le añadiremos un vasito de vino blanco y lo dejaremos reposar unos 5 min.
  4. Pasados estos 5 min, pasaremos a moler toda la fritura (a mí particularmente no me gusta un molido muy fino) y lo volvemos a incorporar al caldero añadiendo la mitad del vaso de vino de agua, el tomate triturado, removemos e incorporamos las albóndigas, bajamos el fuego y dejamos cocinar aproximadamente unos 20 min, controlando que no rebaje mucho la salsa y ojeando que no se peguen las albóndigas.
  5. Y a disfrutar unas ricas y sabrosas albóndigas caseras. Me ahorro el acompañante porque está quien prefiere ponerle unas papas dentro de la salsa, está quien las fríe o como yo, en esta ocasión se hace un sabroso arroz blanco y LISTO.

As your experience and also self-confidence expands, you will find that you have extra natural control over your diet and adjust your diet to your individual tastes gradually. Whether you intend to serve a recipe that utilizes less or even more active ingredients or is a little bit essentially hot, you can make simple adjustments to accomplish this objective. To put it simply, start making your recipes on schedule. As for standard food preparation abilities for newbies you don't require to discover them however just if you grasp some simple food preparation methods.

This isn't a complete overview to fast and easy lunch dishes yet its excellent food for thought. With any luck this will obtain your imaginative juices flowing so you can prepare scrumptious dishes for your family without doing too many heavy meals on your journey.

So that's going to wrap this up with this special food Step-by-Step Guide to Prepare Homemade Albóndigas caseras de carne 😋. Thank you very much for your time. I'm confident that you will make this at home. There's gonna be more interesting food at home recipes coming up. Don't forget to save this page in your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Albóndigas 🍽

Hamburguesa clásica

🥪Sándwich-waffles de zucchini gluten free ❣️🥪