Hamburguesas

Hamburguesas

Hello everybody, it's Brad, welcome to our recipe site. Today, we're going to make a special dish, Hamburguesas. It is one of my favorites food recipes. This time, I'm gonna make it a little bit unique. This will be really delicious.

Hamburguesas is one of the most well liked of recent trending meals in the world. It's easy, it is quick, it tastes yummy. It's appreciated by millions daily. Hamburguesas is something that I have loved my entire life. They're nice and they look fantastic.

Many things affect the quality of taste from Hamburguesas, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Hamburguesas delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Hamburguesas is 3 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Hamburguesas estimated approx 4 hs.

To get started with this recipe, we must first prepare a few ingredients. You can cook Hamburguesas using 19 ingredients and 9 steps. Here is how you cook it.

Ingredients and spices that need to be Prepare to make Hamburguesas:

  1. Para el pan de hamburguesa:
  2. 300 gr harina de fuerza
  3. 15 g. levadura fresca de panadería o 5 g. de levadura seca liofilizada de panadería
  4. 2 cdas. azúcar
  5. 25 g. mantequilla
  6. 1 cucharadita sal (3 gramos)
  7. 70 ml. agua
  8. 100 ml. leche entera
  9. 2 yemas de huevo
  10. Para decorar:
  11. leche entera
  12. Semillas de sésamo (o las que más te gusten)
  13. 500 gr Carne molida especial
  14. cantidad necesaria Condimentos ajo albahaca perejil romero etc
  15. cantidad necesaria Jamón
  16. Queso en feta cantidad necesaria
  17. 2 Clara de huevos
  18. rodajas Tomates 🍅
  19. c/n Lechuga🥬

Instructions to make to make Hamburguesas

  1. En un bol grande mezclamos los ingredientes secos, harina, levadura fresca desmenuzada, azúcar y sal.
    Si no tienes o no encuentras levadura fresca de panadero puedes usar levadura en polvo, en ningún caso la levadura química tipo “Royal”.
  2. En una sartén calentamos la mantequilla con el agua a fuego medio hasta que la mantequilla se funda. Agregamos la leche, mezclamos y cuando alcance una temperatura entre 49º C y 55º C vertemos sobre las harinas. Esta temperatura, para los que no tengan termómetro de cocina, debe ser templada.
    Retiramos del fuego y dejamos templar la mezcla.
    Una vez que la crema de mantequilla esté templada la añadimos al bol de ingredientes secos y comenzamos a amasar
  3. Le agregamos el agua y después comenzamos a añadir las yemas, una a una y amasando bien hasta que se integren antes de añadir la siguiente.
    Trabajamos la masa durante 20 minutos hasta que tengamos una textura elástica. Inicialmente la masa será muy pegajosa, pero con el trabajo de amasado acabará siendo manejable y elástica.
    Formamos una bola con la masa y la colocamos en un bol engrasado con mantequilla. Dejamos que fermente la masa durante 1 hora y media o 2 horas, hasta que doble su volumen
  4. Pasado el tiempo 3 hs aproximadamente deje reposar, luego degasificamos hacemos los bollos de 100 gr y colocamos en una fuente enharinada y dejamos reposar 30 a 1 hs tapado luego llevamos al horno precalentado 180° cuando están un doraditas ya están
  5. Así salieron del horno
  6. Mis condimentos ajo, óregano, perejil, albahaca, romero y sal a gusto y la carne, mezclamos todos y dejamos reposar tapado 1o 2 hs gasta el momento de cocinarlas, así entran al horno con un poquito de aceite
  7. Llego la hora del armado de las 🍔😋, cortamos el pan colocamos la mayonesa esparcimos le agregamos la lechuga y el tomate el queso, el jamón en ambos lados y la clara del huevo por último la carne y tapamos
  8. Por último llevamos a una plancha y sellamos
  9. Así ya están

As your experience and also confidence expands, you will certainly discover that you have extra all-natural control over your diet plan as well as adapt your diet plan to your personal tastes gradually. Whether you want to offer a recipe that makes use of fewer or more active ingredients or is a bit essentially spicy, you can make basic changes to achieve this objective. To put it simply, start making your recipes promptly. When it comes to standard food preparation abilities for newbies you do not require to learn them however just if you grasp some basic cooking strategies.

This isn't a total overview to fast and very easy lunch recipes but its great food for thought. With any luck this will obtain your creative juices moving so you can prepare tasty meals for your family members without doing way too many heavy meals on your journey.

So that is going to wrap this up with this exceptional food How to Prepare Super Quick Homemade Hamburguesas. Thanks so much for your time. I'm sure that you can make this at home. There's gonna be more interesting food at home recipes coming up. Don't forget to save this page in your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

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