Pastel de carne picada y verdura
Hey everyone, it is me, Dave, welcome to my recipe page. Today, we're going to prepare a distinctive dish, Pastel de carne picada y verdura. It is one of my favorites food recipes. For mine, I am going to make it a little bit tasty. This will be really delicious.
Pastel de carne picada y verdura is one of the most popular of recent trending foods in the world. It's simple, it's fast, it tastes yummy. It is enjoyed by millions daily. They're nice and they look fantastic. Pastel de carne picada y verdura is something which I have loved my entire life.
Many things affect the quality of taste from Pastel de carne picada y verdura, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Pastel de carne picada y verdura delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Pastel de carne picada y verdura is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Pastel de carne picada y verdura estimated approx 50 minutos.
To begin with this recipe, we have to first prepare a few ingredients. You can cook Pastel de carne picada y verdura using 13 ingredients and 9 steps. Here is how you cook that.
El sábado hice yo la cena después del futbol e hice este pastel de carne. Perdonad la foto, iré mejorando. Las de los pasos del pastel están mejor.
Sirve para usar lo que tengas en la nevera, es cómodo aunque se tarda un poco porque tienes que cortar todo pequeñito y es entretenido.
Ingredients and spices that need to be Get to make Pastel de carne picada y verdura:
- 1/2 kg carne picada (la que os guste, esta era mixta)
- 1 calabacín
- 1 berenjena
- 1 pimiento rojo
- 2 masas quebradas
- 1 huevo
- 1 diente ajo
- 2 puñados queso rallado de bolsa
- Hierbas preferidas (orégano, perejil y provenzales)
- cayena en polvo nada de nada (casi asomar y esconder)
- Pimienta negra molida
- Aceite de oliva
- Sal
Steps to make to make Pastel de carne picada y verdura
- Mientras se lava y corta la verdura se deja la carne con las especias, pimienta y el poco de cayena en polvo. Con el machaca - ajos apretamos un diente de ajo.
- Lavamos el pimiento, calabacín y berenjena y empezamos a pelar y cortar. Primero el pimiento a trozos medianos - pequeños y ponemos en la sartén con un poco de aceite hasta que se haga blando.
- Sacamos el pimiento, ponemos el calabacín. Cuando el calabacín se queda en nada devolvemos los pimientos y movemos junto. Sacamos las dos cosas y hacemos lo mismo con la berenjena (primero berenjena sola y luego con el calabacín y el pimiento y sacamos)
- Volemos a poner un poco de aceite en la sartén y añadimos la carne hasta que esté casi hecha (como unos 5 minutos)
- Cuando está la carne añadimos las verduras y dejamos unos 5 minutos junto que se integren todos los sabores.
- Solo nos queda añadir el queso y tendremos el relleno del pastel de carne listo. Lo ponemos y dejamos como 2 minutos que se funda, removemos y dejamos que se quede totalmente integrado con la carne picada y verduras.
- Preparamos una masa quebrada en la bandeja sobre papel vegetal. Ponemos el relleno y preparamos el huevo para pintar.
- Cubrimos con la otra masa quebrada y pintamos con huevo. Metemos en el horno a 180ºC unos 10 minutos hasta que vemos que la masa se hace más grande y empieza a dorar.
- Sacamos del horno, un par de minutos y cortamos y ya podemos empezar a comer nuestro pastel de carne.
As your experience as well as self-confidence grows, you will certainly find that you have more all-natural control over your diet and adapt your diet plan to your personal preferences with time. Whether you want to offer a recipe that utilizes fewer or more ingredients or is a little bit essentially spicy, you can make easy modifications to attain this goal. To put it simply, start making your dishes on schedule. When it comes to basic cooking abilities for newbies you do not need to discover them yet only if you understand some basic food preparation strategies.
This isn't a complete overview to quick and very easy lunch dishes yet its great something to chew on. Hopefully this will certainly obtain your innovative juices flowing so you can prepare scrumptious meals for your household without doing way too many heavy meals on your trip.
So that is going to wrap it up for this exceptional food How to Make Any-night-of-the-week Pastel de carne picada y verdura. Thanks so much for your time. I'm sure you will make this at home. There is gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page on your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!
Comments
Post a Comment