Albóndigas al ajillo
Hello everybody, I hope you're having an incredible day today. Today, I'm gonna show you how to prepare a distinctive dish, Albóndigas al ajillo. It is one of my favorites. For mine, I am going to make it a bit tasty. This will be really delicious.
Albóndigas al ajillo is one of the most well liked of current trending meals in the world. It's easy, it is quick, it tastes delicious. It's enjoyed by millions every day. Albóndigas al ajillo is something that I have loved my whole life. They're fine and they look fantastic.
Many things affect the quality of taste from Albóndigas al ajillo, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas al ajillo delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Albóndigas al ajillo is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Albóndigas al ajillo estimated approx 45 minutos.
To get started with this particular recipe, we must prepare a few components. You can have Albóndigas al ajillo using 17 ingredients and 10 steps. Here is how you can achieve that.
Esto es lo que pasa cuando juntamos uno de los mejores ingredientes de nuestra gastronomía cómo es el ajo con una de las mejores elaboraciones que tenemos qué son las albóndigas #WekeendTour
Ingredients and spices that need to be Make ready to make Albóndigas al ajillo:
- Para la masa de las albóndigas
- 1 kg carne picada de cerdo o mixta
- 2 huevos
- 4 cucharas pan rallado
- 3 cucharas perejil fresco picado
- 5 dientes ajo
- 3 rebanadas o 45gr de pan
- 1 vaso o 250 ml de leche
- Sal, pimienta, harina para rebozar y aceite para freír
- Para la salsa o el ajillo
- 2 cabezas ajo que tendrán aproximadamente unos 20-25 dientes
- 1 vaso o 250 ml de vino blanco
- Agua
- 1 pastilla caldo concentrado de pollo
- 2 cucharas colmadas de perejil fresco picado
- Aceite, sal
- 3 patatas grandes y aceite para freír opcional
Steps to make to make Albóndigas al ajillo
- Quitamos el centro de los ajos, cortamos el pan en cuadradios pequeños, a continuación en un vaso triturador ponemos los huevos, los ajos, el perejil, la leche, el pan, una pizca de sal pimienta, y lo trituramos
- En un recipiente amplio ponemos la carne, añadimos el triturado, el pan rallado, sal y mezclamos hasta que quede uniforme y repartido
- Una vez la tengamos, si disponemos de tiempo dejaremos reposar en la nevera 2 horas, si no disponemos de tiempo las podemos hacer al instante
- Boleamos las albóndigas, las pasamos por harina y las freímos en abundante aceite a fuego fuerte
- Las damos la vuelta de vez en cuando y las tostamos, después las pondremos en un escurridor y reservamos
- Sacamos de las cabezas de ajos los dientes los pelamos les quitamos el tallo del centro y los picamos en cuadraditos pequeños, ponemos un fondo de aceite en una olla, añadimos los ajos picados ponemos el fuego medio-bajo y removemos hasta que se doren un poco
- Una vez estén dorados añadiremos el vaso de vino blanco y dejaremos que reduzca un par de minutos
- Añadimos las albóndigas que teníamos reservadas, añadimos agua hasta cubrirlas (en mi caso he añadido tres vasos de agua) y la pastilla de caldo concentrado
- Subimos el fuego hasta que hierva y dejamos que la salsa reduzca removiendo de vez en cuando, por último ajustamos de sal si lo necesita añadimos el perejil fresco picado y dejaremos hervir 1 o 2 minutos más
- Como opcional mientras se cuecen las albóndigas puedes freír unas patatas cuadradas aparte y añadir las en el plato
As your experience as well as self-confidence expands, you will locate that you have a lot more all-natural control over your diet as well as adjust your diet regimen to your individual preferences gradually. Whether you want to offer a dish that makes use of fewer or even more active ingredients or is a little bit essentially hot, you can make easy changes to achieve this goal. To put it simply, begin making your recipes promptly. When it comes to basic cooking abilities for newbies you do not need to discover them yet just if you understand some simple cooking strategies.
This isn't a complete guide to quick and also simple lunch dishes yet its good food for thought. Ideally this will get your innovative juices streaming so you can prepare tasty dishes for your family without doing too many square meals on your journey.
So that's going to wrap it up for this special food Steps to Prepare Quick Albóndigas al ajillo. Thanks so much for reading. I am sure you will make this at home. There's gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page in your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!
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