Pastel de polenta a la bolognesa original y gratinado

Pastel de polenta a la bolognesa original y gratinado

Hello everybody, it's Brad, welcome to my recipe page. Today, we're going to prepare a distinctive dish, Pastel de polenta a la bolognesa original y gratinado. One of my favorites food recipes. For mine, I will make it a bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Pastel de polenta a la bolognesa original y gratinado is one of the most popular of current trending foods on earth. It is enjoyed by millions every day. It is easy, it is fast, it tastes yummy. Pastel de polenta a la bolognesa original y gratinado is something which I've loved my entire life. They're fine and they look fantastic.

Many things affect the quality of taste from Pastel de polenta a la bolognesa original y gratinado, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Pastel de polenta a la bolognesa original y gratinado delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Pastel de polenta a la bolognesa original y gratinado is 12 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Pastel de polenta a la bolognesa original y gratinado estimated approx 1 h 30 minutos.

To get started with this recipe, we must first prepare a few ingredients. You can cook Pastel de polenta a la bolognesa original y gratinado using 11 ingredients and 10 steps. Here is how you can achieve it.

#micocina #cocinsencrisis
Riquísima y rendidora receta

Ingredients and spices that need to be Make ready to make Pastel de polenta a la bolognesa original y gratinado:

  1. 1 paquete polenta de cocción rápida de 750 g o 1 kg
  2. 1 zanahoria
  3. 1 rama apio
  4. 500 g carne picada en algunos lugares, molida en otros
  5. 1 morrón rojo
  6. 500 cc tomate triturado
  7. 2 cebollas medianas
  8. 600 g queso cremoso
  9. 3 huevos
  10. Sal natural de Amaicha del Valle o sal fina
  11. Aceite de girasol y pimentón

Instructions to make to make Pastel de polenta a la bolognesa original y gratinado

  1. Procesar la zanahoria y el apio hasta que quede desmenuzado
  2. Llevar a cacerola con aceite de girasol y rehogar hasta que los pequeños trocitos de zanahoria queden tiernos, controlar que no se doren, añadir la cebolla y el morrón picados en pequeños daditos y rehogar, luego colocamos la carne y mezclamos bien para que no queden grumos de carne (toda la cocción es con cacerola tapada y en fuego mínimo en la hornalla más pequeña)
  3. Cuando la carne avanzó en su cocción, agregar el tomate triturado y dos cucharadas de azúcar, saca el amargo del tomate y cocinar por 10 minutos más
  4. Añadir el ajo cortado en 4/4 y sin el germen, es para que aporte sabor sin integrarse a la salsa
  5. Luego viene la sal y el pimentón y cocinar por 10 minutos más
  6. Medimos cuántas tazas de polenta salen del paquete y multiplicamos por 3 para las tazas de agua que vamos a poner a hervir
  7. Apagar el fuego y verter suavemente la polenta, luego los 3 huevos y la sal y a mezclar con cuchara de madera para no raspar la cacerola, no dejar que se formen grumos
  8. En fuente de vidrio para horno, la más grande de todas o asadera profunda colocar la mitad de la polenta en el fondo, luego la mitad de la salsa y cubrir con queso cremoso, luego repetir una vez más el mismo proceso
  9. Llevar a horno precalentado a temperatura suave en la mitad de altura del horno hasta que gratine, serán uno 20 minutos
  10. Retirar y enfriar para que se endurezca todo, luego dividir con espátula y emplatar, calentar cada porción en microondas. Espero disfruten de este exquisito económico plato

As your experience and also confidence grows, you will discover that you have more all-natural control over your diet regimen and adjust your diet to your individual tastes in time. Whether you wish to offer a recipe that uses less or more components or is a little bit basically zesty, you can make easy adjustments to attain this goal. To put it simply, begin making your dishes on schedule. When it comes to basic food preparation abilities for beginners you do not need to learn them but just if you understand some straightforward food preparation techniques.

This isn't a complete guide to fast and also very easy lunch recipes however its good something to chew on. Hopefully this will get your innovative juices moving so you can prepare tasty meals for your family members without doing a lot of square meals on your journey.

So that's going to wrap it up with this special food Easiest Way to Make Favorite Pastel de polenta a la bolognesa original y gratinado. Thank you very much for reading. I'm confident you can make this at home. There is gonna be more interesting food at home recipes coming up. Remember to bookmark this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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