Albóndigas Caseras

Albóndigas Caseras

Hey everyone, it is me, Dave, welcome to my recipe page. Today, we're going to make a distinctive dish, Albóndigas Caseras. One of my favorites. For mine, I am going to make it a bit unique. This will be really delicious.

Albóndigas Caseras is one of the most well liked of current trending meals in the world. It's appreciated by millions daily. It's easy, it's quick, it tastes yummy. They are fine and they look fantastic. Albóndigas Caseras is something which I have loved my whole life.

Many things affect the quality of taste from Albóndigas Caseras, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas Caseras delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Albóndigas Caseras is 6 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Albóndigas Caseras estimated approx 1 hora.

To get started with this recipe, we have to prepare a few ingredients. You can have Albóndigas Caseras using 16 ingredients and 8 steps. Here is how you cook it.

Ingredients and spices that need to be Make ready to make Albóndigas Caseras:

  1. 40 gr miga de pan blanco
  2. 100 gr leche
  3. 1/2 kg Carme magra de ternera picada
  4. 1/4 kg Carne magra de cerdo picada
  5. 1/4 kg panceta picada
  6. 100 gr cebolla
  7. 3 dientes ajo
  8. 1 guindilla
  9. Perejil
  10. 2 huevos
  11. Brandy
  12. 1 puerro
  13. Zanahorias
  14. Vino blanco
  15. Tomates de pera
  16. Tomillo

Steps to make to make Albóndigas Caseras

  1. Primero prepararemos una panada de leche mezclando bien con las manos estos ingredientes: 40 gr de miga de pan blanco y 100 gr de leche entera. Dejamos que repose unos 20 minutos para que se hidrate bien, hacemos un puré con las manos.
  2. Mezclamos en un cuenco grande o una olla 1/2 kilo de ternera magra picada, 1/4 kilo de magro de cerdo picado y 1/4 kilo de panceta picada.
  3. Rehogamos despacio en una sartén o un sauté, 150 gr de cebolla bien picada con 2 dientes de ajo bien picados y una guindilla fresca bien picada. Dos cucharadas de aceite de oliva virgen extra.

    Cuando esté bien rehogado y empiece a dorarse añadimos una buena cucharada de perejil picado, dejamos que se haga bien durante un minuto y retiramos del fuego. Cuando esté tibio se lo añadimos a la mezcla de carnes.
  4. Añadimos también a la mezcla de carnes, tres huevos, 15 gramos de brandy, la Panada de leche y 15 gramos de siracha. Amasamos bien, muy bien, la masa, que ha de quedar blanquecina y bien ligada.
  5. Hacemos bolas de 50 gramos (o más grandes o más pequeñas, depende de vuestro gusto), las enharinamos y las freímos en abundante aceite. Reservamos las albóndigas fritas.
  6. Para hacer la salsa ponemos en una olla bien amplia 50 gramos de aceite de oliva virgen extra, dos dientes de ajo picados, una cebollas roja gorda bien picadas, un puerro y una zanahorias, todo bien picado fino.

    Rehogamos despacio hasta que se quede bien, bien dorado, casi parecerá una mermelada. Añadimos una cucharadita de pimentón dulce y damos una vuelta, ponemos justo después un 1/2 vaso de vino blanco y dejamos que se reduzca.
  7. Trituramos 4 tomates pera, y lo añadimos a la salsa. Dejamos que hierva 2 minutos.
  8. Ponemos las albóndigas en la salsa y añadimos dos hojas de laurel y una de tomillo. Dejamos cocer 40 minutos tapado a fuego muy suave.

    Moveremos de vez en cuando la olla pero evitaremos en lo posible meter una cuchara dentro para mover, se pueden romper las albóndigas.

As your experience as well as confidence grows, you will discover that you have extra all-natural control over your diet regimen and adapt your diet plan to your individual preferences in time. Whether you wish to serve a recipe that uses less or even more active ingredients or is a bit essentially spicy, you can make easy changes to accomplish this objective. To put it simply, begin making your recipes in a timely manner. When it comes to basic cooking abilities for newbies you do not require to learn them yet only if you grasp some straightforward food preparation strategies.

This isn't a full guide to fast and also easy lunch recipes yet its excellent food for thought. With any luck this will obtain your creative juices moving so you can prepare tasty meals for your family members without doing a lot of square meals on your trip.

So that is going to wrap it up with this special food Easiest Way to Make Ultimate Albóndigas Caseras. Thank you very much for reading. I am confident that you will make this at home. There is gonna be more interesting food in home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page in your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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