Albóndigas para frezzer
Hey everyone, it is Jim, welcome to our recipe site. Today, I'm gonna show you how to prepare a distinctive dish, Albóndigas para frezzer. It is one of my favorites food recipes. This time, I will make it a little bit unique. This will be really delicious.
Albóndigas para frezzer is one of the most well liked of recent trending meals in the world. It's appreciated by millions every day. It's easy, it is quick, it tastes delicious. Albóndigas para frezzer is something which I have loved my entire life. They're fine and they look fantastic.
Many things affect the quality of taste from Albóndigas para frezzer, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas para frezzer delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Albóndigas para frezzer is 15 albóndigas. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
To begin with this recipe, we must prepare a few ingredients. You can have Albóndigas para frezzer using 10 ingredients and 6 steps. Here is how you cook that.
Esta receta es de Paulina Cocina de YouTube, ella agrega cebolla también a la carne yo no usé porque a mi hijo no le gusta! Quedan deliciosas y es muy práctico tener en el frezzer siempre algunas . Vean hasta el final de la receta que les muestro la cena que armé con ellas en el sartén de essen en 20 minutos💪
Ingredients and spices that need to be Take to make Albóndigas para frezzer:
- 1 kilo carne picada
- Sal y pimienta a gusto
- 1 huevo
- 4-5 cucharadas pan rallado
- Más pan rallado para terminar de armar
- Para la salsa
- 2 cucharadas maicena
- Salsa de tomate a gusto
- Cebolla y morrón a gusto
- Sal y condimentos
Steps to make to make Albóndigas para frezzer
- Mezclar todos los ingredientes. Formar las albóndigas con las manos de lo posible que queden del mismo tamaño.
- Luego de armarlas todas, poner pan rallado extra en un plato y comenzar a pasar todas las albóndigas por el. Dejarlas en una tabla o fuente grande con algo de separación, así como está lo llevamos al frezzer hasta que endurezcan por completo.
- Yo cocine 9 en el momento que las preparé y el resto si las lleve al frezzer. Para cocinarlas lo que hice fue poner en un sartén apenas un poco de aceite y las dore de ambos lados. Luego las deje en un plato mientras preparé la salsa
- En una cacerola con apenas aceite rehogar la cebolla y el morrón, luego agregar la salsa de tomate y salpimentar bien. Cuando esté bien caliente la salsa agregar las albóndigas y cocinar a fuego mínimo unos 15 minutos o 20 dependerá del tamaño de la albóndiga. Cuando casi están listas poner la maicena en un recipiente y mezclar con agua caliente para disolver bien y que no queden grumos, agregar a la salsa y cocinar hasta que espese un poco. Probar si está bien de sabor antes de finalizar.
- Salen 15 albóndigas!
Luego de que estaban congeladas las puse en bolsa de nylon y ya podemos guardarla nuevamente hasta usarlas. - Otro día hice lo siguiente: las saqué del frezzer las puse en un sartén con salsa de tomate bien condimentada y ya caliente.Cocinar unos minutos al mínimo luego agregué 1 taza de arroz mezcle bien tape y dejé cocinar al mínimo. Después de 4 o 5 minutos apagué el fuego y deje tapado por unos 10 minutos más o menos. Cuando abrí estaba todo listo espectacular sin ensuciar más nada que la essen. Si lo hacen en una cacerola común deberían de cocinar bien el arroz antes de apagar o les quedará crudo.
As your experience and self-confidence grows, you will locate that you have extra natural control over your diet regimen and adjust your diet plan to your individual tastes with time. Whether you intend to offer a recipe that uses fewer or even more components or is a little bit more or less hot, you can make basic changes to accomplish this goal. Simply put, start making your dishes on schedule. When it comes to standard cooking abilities for novices you do not need to discover them yet only if you master some easy cooking strategies.
This isn't a complete overview to fast as well as easy lunch dishes however its excellent food for thought. Ideally this will certainly get your creative juices streaming so you can prepare delicious meals for your family members without doing a lot of heavy meals on your trip.
So that is going to wrap it up for this special food Recipe of Speedy Albóndigas para frezzer. Thank you very much for your time. I am confident you can make this at home. There's gonna be interesting food at home recipes coming up. Remember to bookmark this page in your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!
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