Albóndigas en salsa
Hello everybody, I hope you're having an amazing day today. Today, we're going to make a special dish, Albóndigas en salsa. One of my favorites food recipes. This time, I will make it a little bit unique. This is gonna smell and look delicious.
Albóndigas en salsa is one of the most favored of current trending meals in the world. It's appreciated by millions every day. It is simple, it's quick, it tastes yummy. Albóndigas en salsa is something that I've loved my whole life. They're nice and they look wonderful.
Many things affect the quality of taste from Albóndigas en salsa, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas en salsa delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Albóndigas en salsa is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
To begin with this recipe, we must prepare a few components. You can have Albóndigas en salsa using 11 ingredients and 8 steps. Here is how you cook it.
#cocinafamiliar Una de las recetas típicas de mi abuela son las albóndigas en salsa. A mí no me han salido como a ella le salen, tiene mucha paciencia para que le salgan más pequeñas y perfectas que a mí, pero la intención es lo que cuenta. Aparte de eso por lo menos han salido sabrosas y son muy sencillas de elaborar. #delantaldorado #yococinoencasa #yomequedoencasa
Ingredients and spices that need to be Prepare to make Albóndigas en salsa:
- 500 gr carne picada de pollo y pavo
- 1 cebolla
- 2 huevos
- 1 rebanada pan cateto o casero
- 1 chorrito leche
- Al gusto perejil
- 1 cucharada harina
- 60 ml vino blanco
- 300 ml caldo de pollo
- Pimienta negra molida
- Sal
Steps to make to make Albóndigas en salsa
- Partimos una rebanada de pan cateto y lo desmigamos. Le echamos un poco leche y dejamos que se espoje.
- En un cuenco añadimos la carne picada, dos huevos, perejil picado, sal y pimienta negra al gusto. Removemos bien y le añadimos la miga de pan bien escurrida y volvemos a mezclar.
- Como mi abuela hace las albóndigas es sin tocar la mezcla. Con ayuda de dos cucharas coge un poco de carne, no mucha porque las hace pequeñas, en un vaso con la base redonda y un poco de harina vertía la carne en el vaso y con movimientos rápidos hace las albóndigas y le salen de esta manera redondas.
- A medida que hacemos las albóndigas, en una sartén con aceite las freímos.
- En una cazuela con aceite sofreímos la cebolla hasta que esté dorada y tierna. Añadimos una cucharada de harina y movemos para que la harina no se quede cruda.
- Cuando la harina esté dorada vertemos el vino blanco sin dejar de mover y esperamos a que el vino se evapore y después añadimos un poco de caldo. Cuando tengamos la salsa más espesa la batimos con una batidora.
- Aparte calentamos el caldo y vertemos la salsa y añadimos un poco de pimienta negra. Si vemos que la salsa está muy espesa incorporamos más caldo.
- A esta salsa añadimos las albóndigas y ya las dejamos que se cocinen a fuego lento durante 30-40 minutos. Yo las he servido con una ración de arroz con pasas.
As your experience and confidence grows, you will discover that you have extra natural control over your diet and adjust your diet regimen to your individual preferences gradually. Whether you intend to offer a recipe that makes use of less or more components or is a bit more or less zesty, you can make basic modifications to accomplish this objective. In other words, begin making your dishes on time. As for fundamental cooking abilities for beginners you do not need to discover them but only if you master some simple food preparation techniques.
This isn't a complete overview to quick and also easy lunch dishes yet its good food for thought. Hopefully this will certainly get your innovative juices flowing so you can prepare delicious dishes for your family without doing too many heavy meals on your trip.
So that's going to wrap it up with this exceptional food Recipe of Speedy Albóndigas en salsa. Thank you very much for reading. I'm sure you can make this at home. There's gonna be more interesting food at home recipes coming up. Remember to save this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!
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