Hamburguesa black angus estilo burger

Hamburguesa black angus estilo burger

Hey everyone, hope you are having an incredible day today. Today, I'm gonna show you how to make a special dish, Hamburguesa black angus estilo burger. One of my favorites. For mine, I will make it a little bit tasty. This will be really delicious.

Hamburguesa black angus estilo burger is one of the most favored of recent trending meals on earth. It's simple, it's fast, it tastes delicious. It's enjoyed by millions every day. They're nice and they look fantastic. Hamburguesa black angus estilo burger is something that I've loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Hamburguesa black angus estilo burger, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Hamburguesa black angus estilo burger delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Hamburguesa black angus estilo burger is 1 ración. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Hamburguesa black angus estilo burger estimated approx 10 minutos.

To get started with this particular recipe, we have to first prepare a few components. You can have Hamburguesa black angus estilo burger using 4 ingredients and 10 steps. Here is how you cook it.

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Ingredients and spices that need to be Prepare to make Hamburguesa black angus estilo burger:

  1. 1 Hamburguesa ternera black angus
  2. loncha queso cheddar
  3. 1 cebolla pequeña cortada en juliana
  4. 1 POCO rúcula

Steps to make to make Hamburguesa black angus estilo burger

  1. Una vez tengamos todos los ingredientes preparados, ponemos una sartén a fuego medio y le añadimos un chorrito de aceite de girasol.
  2. Dejamos que se caliente bien para que no se nos pegue la carne cuando la pongamos al fuego.
  3. Podemos sazonar la carne con pimienta y hierbas provenzales, por ejemplo.

    Cuando nos aseguremos de que está muy caliente la sartén y el aceite, añadimos la hamburguesa.
  4. Aquí el punto de cocción va al gusto, poco hecha, al punto o muy hecha.
  5. A mí me gusta la carne muy hecha, pero este tipo de carne está muy buena y tierna así que mejor hacerla poco hecha o al punto, según el gusto del comensal.
  6. Recomiendo hacerla al punto, porqué si la dejamos demasiado al fuego se secaría y quedaría muy dura (pasa igual con un buen entrecot o solomillo).
  7. En un plato, mientras se acaba de hacer nuestra hamburguesa, vamos preparando un panecillo de hamburguesa, en la base ponemos la loncha de queso, sobre esta añadiremos la hamburguesa una vez hecha, podemos añadirle alguna salsa (a mí me encanta con salsa mayo o de queso roquefort), encima pondremos la cebolla caramelizada y sobre esta para terminar un puñado de hojas de rúcula.
  8. Cuando este a punto la hamburguesa, en la misma sartén añadimos la cebolla en juliana, le damos un poco de vueltas para que no se queme y dejamos hacer a fuego bajo, hasta que la cebolla coja un color brillante y transparente.
  9. Ahora montamos nuestra riquísima hamburguesa, que podemos acompañar con patatas fritas, bravas o cualquier otra guarnición.
  10. Y pega muy bien con un vino tinto de los buenos como por ejemplo unos de mis favoritos que tomaría con esta carne son: "el recio" do toro, camins del priorat de Álvaro Palacios, o cualquier otro vino que os guste.

    Espero que la disfrutéis.

As your experience as well as confidence grows, you will certainly locate that you have a lot more all-natural control over your diet regimen as well as adjust your diet regimen to your individual tastes in time. Whether you wish to serve a recipe that makes use of less or even more components or is a little bit more or less zesty, you can make simple adjustments to attain this goal. To put it simply, begin making your recipes promptly. As for standard food preparation abilities for newbies you don't need to learn them however only if you understand some easy food preparation strategies.

This isn't a total guide to quick and very easy lunch recipes yet its good something to chew on. Ideally this will obtain your creative juices flowing so you can prepare tasty meals for your family members without doing too many heavy meals on your trip.

So that's going to wrap this up for this special food Recipe of Perfect Hamburguesa black angus estilo burger. Thanks so much for reading. I'm sure you can make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page on your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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